Sale!

Legénybúcsú feladatok, kártyajáték

Legyünk őszinték… Mi, pasik, nem vagyunk híresek a kreativitásunkról. A legtöbben inkább megszerelünk valamit, ha épp ráérünk, és mindig ott vagyunk a haveroknak, ha szükség van ránk… De hogy feladatokat találjunk ki nekik? Az már inkább egy kínszenvedés, mint egy legénybúcsú.

Ezt a piaci rést kihasználva mi viszont elővettük a kreatív oldalunkat, és összedobtunk egy csomó őrült feladatot. Olyanokat, amiktől garantáltan könnyezni fogtok a nevetéstől. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg a részleteket.

És ja, szerintünk ez lesz az játék, ami megmenti a legénybúcsút az unalomtól.

Original price was: 15 000 Ft.Current price is: 9 500 Ft.

Mik ezek a cuccok?

 

Oké, kapaszkodj meg:

A dobozban összesen 100 kártya vár, négy különböző játékra osztva.

Feladatkártyák: a vőlegénynek kell végrehajtania a legostobább feladatokat. Képzeld el, hogy néhány egyszerű, néhány nehéz, néhány vicces, és a legtöbbjük – nos, legyünk őszinték, elég trágár.

Én még soha… kártyák: itt az a lényeg, hogy fel kell olvasni a kártyán lévő titkot. Aki már elkövette azt, ami a kártyán van, annak innia kell. Ugye, milyen briliáns?

Kvíz kártyák: összegyűjtöttünk néhány triviális, néha mélyenszántó, de főleg mocskos kérdést. A vőlegény felolvassa, aki nem tud válaszolni, az természetesen iszik.

Bünti kártyák: mert mindig van olyan kihívás, amit az ember nem vállal be. Ilyenkor jönnek a bünti kártyák, hogy kivágja magát a helyzetből.

Ez a játék garantálja, hogy az estét fergetegesen töltsétek. A kártyákat kedvetek szerint variálhatjátok, ami túl durva, azt egyszerűen kiveszitek. A játékszabályokat és a pontozást teljesen rátok bízzuk (de mi azért odaírtunk egy pontot mindegyik kártyára, hogy ne vesszetek el a részletekben. Szívesen).

Egyetlen szabály van: érezzétek jól magatokat.

Az éjszaka végén pedig ajándékozzátok meg a haverotokat ezzel a stílusos kis játékkal, ami mindig az estére fogja emlékeztetni, amikor csak rápillant.

És hadd mondjam el: annyira bejött nekem is ez a játék, hogy egy példány mindig ott van a polcomon. Bár a srácokkal nem játszottunk vele, valahogy mégis mindig eszembe jutnak a legjobb emlékek, amikor ránézek. Szóval igen, ez a játék tényleg működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Legénybúcsú feladatok, kártyajáték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük