Lánybúcsú feladatok kártyajáték

15000 Ft

  1. Szóval a sztori… amikor anno lánybúcsúra készültünk, marha nehéz volt feladatokat kitalálni a csajunknak. A netről szedegettük össze őket, és végül egyébként egy felejthetetlen csajbúcsú lett a vége, de még most is PTSD-m lesz, ha rágondolok arra a rengeteg ötletelésre.

Én speciel imádtam volna, ha van egy insant megoldás, ami leveszi a vállunkról a lánybúcsú feladatok kitalálásának mázsás terhét.

És most el is érkezett a pillanat, ahol bemutatjuk a lánybúcsú feladatok társast.

De mégis mi a fene ez az egész?

Figyelj:

A lényeg, hogy összesen 100 db kártya van a csomagban, ami négy különböző játékot tartalmaz.

  • Feladatkártyák: itt vicces lánybúcsús feladatokat kell teljesítenie a menyasszonynak. Vannak benne könnyűek, nehezek, viccesek és… hát a legtöbb valljuk be, iszonyat szórakoztatóan prosztó.
  • Én még soha… kártyák: itt a feladat, hogy hangosan fel kell olvasnotok a kártyán lévő titkot. Aki már megtette közületek azt, ami a kártyán szerepel, annak bizony innia kell.
  • Kvíz kártyák: egészen bagatel, néha mély, de leginkább mocskos kérdéseket gyűjtöttünk össze. Itt a feladat az, hogy a menyasszony felolvassa a kártyán található kérdést, és aki nem tudja rá a választ, annak bizony… kitaláltad: innia kell.
  • Bünti kártyák: igen, vannak olyan feladatok, amiket az ara bizony nem fog bevállalni. Ilyenkor elő a bünti kártyákkal, és lehetősége van jóvátenni a dolgot.

 

Ezzel a játékkal garantáltan ferge… most figyelj …teges estétek lesz, és a lényeg: a kártyákat variálhatjátok, ami túl durva, azt kivehetitek és lényegében a játékszabályok és a pontozási rendszer is rátok van bízva (mi azért segítségképp odaírtunk egy pontot mindegyik kártyára. Szívesen).

Egy szabály azért van: hogy iszonyatosan jól kell éreznetek magatokat.

Az éjszaka végén pedig megajándékozhatjátok a barátnőtöket ezzel a dizájnos kis játékkal, amire rápillantva mindig az az este jut majd eszébe.

Egyébként megsúgom: nekem is annyira bejött a játék, hogy kint van egy a polcomon. És bár nem használtuk a csajokkal, valahogy mégis felidézi a kellemes emlékeket. Már ami ugye megmaradt.

Ez is kellhet még a lánybúcsúhoz

0
Üres a kosár, nincs lakója már...

Nem illik üres kézzel a lánybúcsúra menni. Adj hozzá valamit a kosárhoz.

Megnézem, mik vannak